Bedriftsbesøk Nærbakst AS Tranby
Vi ble mottatt av daglig leder Henrik Grøtterud, opprinnelig fra Lierskogen og startet sin karriere i Gravdal bakeri.
Nærbakst eies av Fjære og Raum AS og består av 14 lokale bakerier med egne navn i hele Sør-Norge og omsetter for ca 1 milliard. Nærbakst leverer sine varer til alle andre enn dagligvare dvs hoteller, kantiner, fengsel osv. Hovedadministrasjonen er på Tranby.
Nærbakst på Tranby har en omsetning på 240 mill og baker ca 20.000 brød pr. døgn. I tillegg kommer rundstykker og bagetter o.l. totalt ca 80.000 enheter pr. døgn.
En egen avdeling av bakeriet er som å regne for Norgers største konditori og baker mellom 100 og 200 store og små kaker pr.døgn.
Det er ca 100 ansatte som jobber i 3 skift. Av forbrukte råvare gikk det ca 1600 fløte/døgn. Mel kom med tankbil hver 27. time.
Vi som var tilstede på kvelden møte fikk en god omvisning i bakeriet og gave med på veien hjem. Et meget hyggelig bedriftsbesøk i en imponerende bedri
Referat ved Ragnar
25. februar 2025
Nyhetsåret 2024 - hva skjedde egentlig
Nyhetsåret 2024 - hva skjedde egentlig v/redaktør i Lierposten
Pål Næss
25. februar 2025
Fremtidens arbeidskraftbehov i landbruket i Lier
Klubbens medlem Ragnar Swift innledet om temaet og til-
hørende utfordringer.
4. februar 2025
De 4 s,ene
Sten Stensen var i vårt klubbmøte 28. januar 2025 å ga oss et
innblikk i hans skøytekarriere.
25. januar 2025
Greske hemmeligheter som forlenger livet
Journalist/redaktør og reiseentusiast Harald Gautneb tok oss
med til De blå soner - hvor folk lever lengre.
25. januar 2025
Lier Bygdetuns fremtidsplaner
Styreleder i Lier Bygdetun orienterte om nåsituasjon og om fremtids-
planene.
24. januar 2025
Minneord til Einar Bjune
Vårt medlem Einar Bjune døde 15.1.2025 og ble bisatt 23.1.2025.
28. november 2024
Tirsdag 19. november var det Dyno fabrikker som fikk klubbens oppmerksomhet
Foredragsholder var Tarald Husaas som tidligere var fabrikkdirektør og senere markedsdirektør.
19. november 2024
Bedriftsbesøk Nærbakst AS Tranby
Vi ble mottatt av daglig leder Henrik Grøtterud, opprinnelig fra Lierskogen og startet sin karriere i Gravdal bakeri.
11. november 2024
5.11. Kunstig intelligens KI
Dagens tema var KI - - forniftig og ufornuftig bruk ved Vegard
Sjøvik. Sjøvik er lektor i fysikk og matematikk, men bruker mye
tid på å følge med på trender, teknologi og bruksområder..